Oproep kandidaturen geaccrediteerde cateraars Thor Central.

 

Thor Central is een nieuw congres- en evenementengebouw gelegen op de voormalige mijnsite te Genk-Waterschei, het huidige Thor Park, Andre Dumontlaan 67, Genk.

Het biedt plaats aan 16 vergaderzalen, een auditorium, en 2 polyvalente ruimtes van +600 m2.

 

Voor de catering van evenementen op Thor Central in de Grande Salle en de Foyer, is Limburghal cvba op zoek naar cateraars. Er zal accreditatie gegeven worden aan 8 cateraars. Bij de indiening van uw kandidatuur wordt het volgende gevraagd:

  • Voorbeelden van aanbod dat voorzien wordt voor Thor Central (formules, type keuken of specialiteiten of bijzonderheden)
  • Motivatie: waarom moet Thor Central kiezen voor uw bedrijf?
  • Jaarrekeningen van 2016 & 2015
  • Attest soc. Zekerheid – RSZ (niet ouder dan 3 maanden)

 

De “Grande Salle” is een polyvalente zaal met een oppervlakte van 846 m2 en een capaciteit van +/- 600 personen (afhankelijk van de opstelling).

 

De “Foyer” is een polyvalente ruimte met een oppervlakte van 609 m2 en een capaciteit van +/- 450 personen (afhankelijk van de opstelling).

 

Thor Central opent officiëel zijn deuren op 16 & 17 september 2017. Vanaf maandag 18 september is Thor Central de nieuwe MICE (Meeting – Incentive – Congress – Event) venue in Genk, en heeft zij de ambitie uit te groeien tot een internationaal congres centrum.

Wenst u zich kandidaat te stellen als geaccrediteerd cateraar?

Stuur de gevraagde informatie voor 17 augustus 2017 naar: info@thorcentral.be